Aamu rantaraitilla: Nuottaniemi – Hyljelahti

Kirkas talvisää jatkuu vielä tänään. Googlen satelliittikuva kuvien alueesta.

img_3637nuottalahti.JPGimg_3638nuottalahti.JPGimg_3648nuottaniemi.JPGimg_3667finnoviken.JPGimg_3662kaislatfinnoviken.JPGimg_3677hyljelahti.JPG

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Aamu rantaraitilla: Nuottaniemi – Hyljelahti

  1. Kuvat paranevat koko ajan, esimerkkinä tämän jutun ensimmäinen kuva. Suomenlinna-artikkelissa oli ehkä IB:n tähän asti paras kuva (https://antinitabloggi.wordpress.com/files/2006/10/img_3196viapori.JPG). Ehkä kuitenkin äärimmäisen värikylläisyyden sijalle tai lisäksi kannattaa etsiä muitakin tehoja.

    WP:n vakioteemassa on tähän Contempt-teemaan verrattuna se etu, että artikkelisivu sisältää linkin edelliseen ja seuraavaan artikkeliin. Nyt, kun juttuja on miltei joka lukukerralla tullut useampi, täytyy kulkea pääsivun kautta tai avata jokainen artikkeli uuteen lehteen, jos tulee suoraan yhden artikkelin näkymään (kuten minä Shrook-ohjelman kautta).

    Tykkää

  2. Vaihdoin teeman takaisin Kubrickkiin (katsoin illalla samannimisen ohjaajan nerokasta elokuvaa Eyes Wide Shut). Edellisen valitsin, koska siellä asetuksissa luki ”more professional look”.. Muita tehoja tulee jos tulee; koulutus, tavoitteet, edistysmispakko, pyrkimys professionaalisuuten yms. ei esim. ole tehnyt pelkästään hyvää musiikkisuhteelleni – siksi opettelen ja etsin asioita valokuvaukseen ihan fiiliksen mukaan. Tuotteliaisuus huipussaan kun toiminta mahdollisimman itseohjautuvaa ja omilla ehdoilla toimivaa -> Flow.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s