Rantaraitti

img_5814nuottalahti.JPGimg_5821nuottalahti.JPGimg_5827nuottaniemi.JPGimg_5834matinkyla.JPGimg_5850matinkyla.JPG

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Rantaraitti

 1. Olen viime aikoina pitänyt tästä sinisen ja oranssin sävyillä pelaamisesta. Kuvat ovat myös mielestäni koko ajan teknisesti parempia. Käytätkö paljon valotuksen käsisäätöjä?
  Täytyy myös kehua uutta rss-luinta, johon olen siirtynyt, nimeltään Vienna. Se pystyy tarvittaessa itse avaamaan web-sivut (käyttää kai Safarin selaintekniikkaa). Tätäkin kommenttia kirjoitan Viennan ikkunassa.

  Tykkää

 2. Matti Sunell mainitsi Vienna -rss-lukimen – itsekin käytän sitä, ja on ensimmäinen ja ainoa (Macissa) käyttämäni ”luin”, ja yhdynkin asiassa Sunellin esittämään kehuun.

  Tykkää

 3. Otan ehkä enemmän tuelta, muuten prosessi on edelleen sama: valkobalanssi ja värikylläisyys – silloin tällöin terävöinti ja kontrasti. Pikkuhiljaa alan treenaamaan layerointia, vastavalokuvien etualan kohentamiseksi. Valotus on yleensä kaksi pykälää ”alivalotuksen” puolella. Mielestäni tosin normaali, koska Canonin täysautomatiikka mielestäni ylivalottaa hieman.
  Mutta sinisävyjen printtaaminen on ollut hankalinta. Canon S 200 tulostin pukkaa siniseen jostain syystä kovin usein liikaa magentaa ja onnistumisprosentti optimipaperillakin (Canon Glossy Plus) jää kovin sinisissä kuvissa alle neljännekseen. Epson kuulemma pitäisi olla kuudella värisäiliöllä (joista kolme erisävyistä mustaa!) ja 80 vuotta kestävällä musteella/paperilla…
  Täytyypä kokeilla Wieniä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s