Espoon talvinen saaristo, Friisinkallio

Reilu viikko vapaata kunnallis-pedagogisista puuhasteluista, jee jee! Päivän pituus on jo reilusti yli yhdeksän tuntia. Aurinko alkaa nousta jo ennen kahdeksaa, joten päivärytmiä ei hirvittävästi kannattaisi muutella jos sivuvaloa (tai vaakasuoraa vastavaloa) haluaa hyödynnellä. Pakkasen pitäisi maanantaista lähtien olla kymmenen asteen tuntumassa, joten voi olla että tulee viikon aikana kuvailtua jonkin verran ja petrata laadussa säännöllisesti. Tänään oli nollakeli, mutta eihän se vielä jäitä sulata. Vähän nihkeää oli merellä hiihdellä ja pysyin visusti Miessaaren pohjoispuolella.

Huomasinpa tuossa karttaa tutkiessani että ainakin yksi näyttelyn (Kun Espoo auringon ympäri pyörähti) kuvista meneekin maantieteellisesti Hesan puolelle – Helsinki ulottuu yllättävän länteen tuolla Miessaaren kaakkoispuolella.

img_6369westend120207.JPGimg_6377vasikkasaarenpoijut.JPGimg_6378venevajaronnbusken.JPGimg_6388friisinkallionkelo.JPGimg_6399sahkolinja.JPG

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Espoon talvinen saaristo, Friisinkallio

  1. Olen ihmetellyt tuota snap-ikkunaa, joka hyppää esiin kun osoittimen siirtää pienoiskuvien kohdalle. Mikähän sen funktio on? Yritin seurata siinä olevia linkkejä saadakseni selityksen, mutta en oikein tajunnut. Jotkin (vaaka)kuvat näkyvät siinä vähän isompina, toisista (pysty)kuvista näkyy osa suurennettuna.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s