Eihän nämä kuvat edes esitä mitään!

Kuvaan Friisinkalliolla sateisen yön jälkeisiä lätäköitä, vaikka kallion laelta avautuukin aikamoinen panoraama. Ja vielä kehtaan leikkiä taiteilijaa ja laittaa lähes Deleted Images -osastoa edustavat kuvat vielä nettiinkin! Puhumattakaan siitä että kuvia on yritetty parannella tietokoneella!

Päivävalo saattaa olla kesäisin aika kovaa, etenkin jos taivas on täysin pilvetön. Mutta koska vesi taittaa valoa eri tavalla, tuottavat heijastumat erilaisia ja joskus myös rikkaampia värisävyjä.

”Open mind for a different view.” – J. Hetfield & L. Ulrich

Friisinkalliolle oli taas ilmaantunut lappuja joiden mukaan Friisinkallio on edelleen uhattuna – tällä kertaa taidettiin kehottaa kansalaisia siisteyteen ja luonnon kunnioittamiseen ulkoilutottumuksissaan. Toivoisin faktaa Friisinkallion jätevesipuhdistamon tämän hetkisestä tilanteesta uhkakuvien sijaan ja kaupungilta avoimempaa tiedotuskäytäntöä kaavaprosessissa. En tietenkään haluaisi jätevesipuhdistamoa omistusasuntoyhtiömme takapihalle, mutta en voi kieltää faktaa että Espoo ja koko Länsi-Uusimaa kasvavat rytinävauhdilla. Asiat tulee hoitaa neuvotellen tosiasiat tunnustaen.

Itse asiassa Friisinkallion tuhoaminen on jo alkanut. Etenkin näköalakallioilta löytyy käsittämättömät määrät mäyräkoirapahveja ja muuta ulkojuopottelun aiheuttamaa jätöstä. Olisi siivoustalkoiden paikka.

img_9043friisinkallio.jpgimg_9051manty.jpgimg_9071friisinkallio.jpgimg_9077friisinkallio.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s