Finnoviken, Suomenojan venesatama.

Pahemman kerran jouduin tänään kaatosateeseen. Ennen rankkaa sadekuuroa oli kuitenkin syksyisiä valonpilkahduksia vaihtelevissa määrin, joten tässä kuvaa vakipaikoilta Suomenojalta. Venesatama muuttuu päivittäin. Yhä enemmän kentälle nostetaan paatteja talviteloille. Viides vuodenaika iskee vielä salakavalasti…

img_0741dogmavenesatama.jpgimg_0748kolmeaitaa.jpgimg_0758aitabw.jpgimg_0765syksyfinnoviken.jpg

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Finnoviken, Suomenojan venesatama.

  1. Mitä tarkoittavat dogma-alkuiset kuvatiedostojen nimet? Muistelen nähneeni niitä täällä ennenkin. Oletko julistanut, tai onko joku julistanut, tiukat rajoitteet tietynlaiselle valokuvaustyylille elokuvadogmatiikan esikuvan mukaisesti? Kuva img_0741dogmavenesatama.jpg on taidettu ottaa samasta kohdasta kuin täällä viimeksi kommentoimani kuva, mutta onko sillä jotakin tekemistä dogmin kanssa.

    Tykkää

  2. Ei ole tehty Gimpillä yhtään mitään muuta kuin skaalattu näyttöresoluutioon. Ei siis valkobalansseja, värikorjailuja, kontrasteja ym. Vaan ihan kun kamerasta suoraan. Näissä uusissa ei ole käytetty jalustaa, mikä ratkaisu kyllä jälkikäteen kaduttaa – olen niin mieltynyt tuohon pieni aukko-pitkä valotus -juttuun nykyään.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s