Friisinkallion viimeiset jäät

Loppunut talvi oli vähäluminen. Talven teemana oli jää. Meren jäälle ei tosin päässyt kuvaamaan kuten edellisinä vuosina. Onneksi on tullut kuvattua aikaisempina vuosina… Jäätä saattaa tulla vielä satunnaisten pakkasöiden jälkeen tyynien vesialueiden pintaan, mutta ei ole mitään varmuutta ehtiikö enää kuvaamaan. Täytyypä tarkkailla säätilannetta – vuosi sitten sain napattua joutsenten reviiritaistelun eräänä jäisenä aamuna Otsolahdella. Kannattaa siis kuvata aina kun on mahdollista – voihan olla että jokin tilanne ei toistu enää ikinä…ei ainakaan nämä friisinkallion puron jäämuodostelmat juuri tällaisina.

img_5940puro.jpgimg_5941puro.jpgimg_5945puro.jpg

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Friisinkallion viimeiset jäät

  1. Kiehtoudun aina kuvista, joista ei heti voi 100% varmuudella sanoa mistä ovat, mitä ovat (ellei asiaa sitten etukäteen – kuten tässä – ole selvitetty).

    Lumoavaa kauneutta – näitä katsellessa tulee hieman samanlainen ”huikeuden” tunne kuin Google Earth -ohjelmalla ympäri maailmaa matkustellessa; se pyörryttävä tunne kun olet juuri painanut ”entteriä” mennäksesi vaikkapa Uuden-Seelannin Wellingtonista Maltan Mdinaan!…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s